El Centre d'Estudis Vilassarencs diposita en els principals repositòris "on line" del món tota la col·lecció de "Singladures" gràcies a uns ajuts del Ministeri espanyol de Cultura.

Afegida el dissabte, 31 Març, 2012 - 09:09

Revista Singladures

Mercès a uns ajuts del Ministeri de Cultura el Centre d'Estudis Vilassarencs ha re-publicat "on line" tota la col·lecció de "Singladures". S'han digitalitzat els 30 números del "Singladures", inclosos els més antics i difícils d'aconseguir i s'han dipositat en el... repositòri de revistes "on line" més imporat de Catalunya que coordina la Biblioteca de Catalunya per tal que tothom hi tingui accés. Ho trobareu a: /http://www.raco.cat/index.php/Singladures .
Aquests repositòri està en xarxa amb d'altres com Latinindex que és el més notable lloc de revistes "on line" de l'Amèrica Llatina (http://www.latindex.ppl.unam.mx/index.php/browse/browseBySet/25050?key=S&p=1 ) i de Scientific commons que és el principal referent el l'òrbita europea i anglosaxona (http://en.scientificcommons.org/ ). Amb aquests actuació, dipositant en aquests tres repositòris la revista el CEV ha aconseguit no només garantir la consulta en tot lloc i en tot moment sinó que ha permès garantir la conservació dels estudis que els estudiosos de la nostra contrada hi han publicat durant aquests darrers 28 anys.  

2010 - Centre d'Estudis Vilassarencs
Estudi, difusió i divulgació de la història, la cultura i el patrimoni de Vilassar de Mar