Èxit de participació en l’acte de presentació del número 30 de la revista Singladures

Afegida el dimecres, 8 Febrer, 2012 - 15:01

La sala principal del Centre Parroquial de Vilassar de Mar no donà a l’abast en l’acte de presentació de la revista Singladures el passat divendres 3 de Febrer al vespre.

Les cadires que ocupaven tot l’espai útil de la sala no foren suficients i molts dels assistents hagueren de romandre drets. L’acte contà amb la presència de diferents representants de la societat civil vilassarenca, el rector Mossèn Antoni Roman, regidors i mitjans de comunicació i la conferència de la doctora Alexandra Capdevila Muntadas que versà sobre els orígens de l’especialització econòmica del Maresme durant els segles XVI i XVII ultra la intervenció d’Alexis Serrano, president del Centre d’Estudis Vilassarencs, que glossà els articles del present número de la revista i augurà una llarga vida a la publicació.

 

Singladures revista d’història i patrimoni cultural, tot i que ja no rep cap subvenció pública segueix essent una realitat gràcies a les ajudes del Institut Ramon Muntaner, l’Inventari de Patrimoni Etnològic de Catalunya els socis del CEV i els subscriptors del rotatiu. El CEV ja està treballant per enllestir el proper número del mes de juny.

 

Podeu veure les fotos de l'acte i altres a la nostra pagina del Facebook
Fotos de la presentació del Singaldures 30

2010 - Centre d'Estudis Vilassarencs
Estudi, difusió i divulgació de la història, la cultura i el patrimoni de Vilassar de Mar